A signature of quality. Specialist in verzekeringenfinancieel adviesondernemerschap .

Zodat ondernemers zoals jij, de aandacht kunnen richten op ondernemen.

Over Ons

Bizz Insurance is opgericht door twee oude rotten in het vak: Bas 't Gilde en Kees Post. Hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld gaf hen het inzicht dat er grootse wijzingen moesten worden aangebracht in de manier waarop verzekeringen werd aangeboden en het verdienmodel hierop.

De uitkomst is ''Het nieuwe verzekeren''. Het nieuwe verzekeren houdt in het kort in dat er volledige transparantie is over de inhoud van de verzekering en de kosten hiervan. Kenmerkend daarvoor is de uitbanning van provisie.

Bizz Insurance staat garant voor open en betrouwbare communicatie.

Heeft u vragen wat betreft onze diensten of wilt u de mogelijkheden bij Bizz Insurance ontdekken. Contact ons dan gerust.

 


 Onze Kantoren

Bizz Insurance heeft een kantoor gevestigd aan
Vijf Werelddelen 69, Unit 1.33
3071 PS Rotterdam.

De locatie in Rotterdam is voor onze klanten goed bereikbaar vanaf de snelweg. U kunt gratis voor de deur parkeren of aanbellen waarna u op ons parkeerterrein kunt parkeren.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag aanwezig van 9:00 – 17:30 uur. Ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen buiten kantoortijden.

 

De beloning van onze medewerkers

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten simpelweg centraal.

Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die hij of zij adviseert. Zij ontvangen uitsluitend een vast salaris.

Een eventuele verhoging van het vaste salaris is evenmin afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.


Direct Hulp nodig?

Bel ons

010-3070461
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00