Bizz Insurance specialiseert zich in verzekeringen voor ondernemers op zowel zakelijk gebied als particulier. Lees hier meer over welke diensten wij leveren.

Verzekeringen voor ondernemers

Bizz Insurance is een specialist op het gebied van zowel zakelijke als particuliere verzekeringen voor de ondernemer, hieronder een lijst om een indruk te geven welke verzekeringen wij aanbieden:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), Inventaris/goederenverzekering, Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, Goederentransportverzekering, kredietverzekering, etc.

De inhoud en de kosten van de verzekeringen zijn volledig transparant bij Bizz Insurance. Daarnaast is er bij ons ook sprake van de uitbanning van provisie. Wij noemen dit het 'nieuwe verzekeren'.


Financieel advies

In hetzelfde principe van open en eerlijke communicatie biedt Bizz Insurance onder andere ook diensten aan zoals een Risicoanalyse, Kredietanalyse en Financieel advies.

Voor de prijzen van onze diensten en service kunt u ons contacteren via telefoon (010-3070461) of email (info@bizz-insurance.nl).

 


Direct Hulp nodig?

Bel ons

010-3070461
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00